MIBA 100

UNIEK IN BELGIE:

Na intensief onderzoek in onze eigen productie afdeling werden de extra verstevigde railsystemen MIBA 100R en MIBA 100RS ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn enkel verkrijgbaar bij Miba.

Deze semi industriele uitvoering kan de belasting van een industrieel niveau aan, maar is speciaal ontworpen voor het partculier gebruik !

Dit is wat deze serie zo uniek maakt: uw sectionaalpoort van Miba wordt steeds op maat gemaakt en beschikt over de speciale kwaliteiten die nodig zijn voor een intensief, langdurig en zorgeloos gebruik.

 

De Miba 100R is samengesteld uit Sendzimir verzinkte rails. De horizontale geleiders hebben een dikte van 2 mm, en worden nog eens extra verstevigd met een 2 mm dik L-profiel over de totale lengte. De vertikale geleiders hebben een dikte van 2mm en worden verstevigd met een hoekkozijn van 2 mm over de totale lengte. De rails zijn gebout. Kogelgelagerde nylon loopwielen en een torsieverenpakket vooraan (25000 cycli), zorgen voor een soepele op- en neerwaartse beweging van de poort. Deze serie is opgebouwd met industrieel materiaal. De hoekkozijnen zijn voorzien van koudebreuk afdichting. Bovenaan is een linteellat met koudebreuk afdichting voorzien.

Inbouwmaat : zij aanslag = 75mm, boven aanslag = 220mm eerste aanslag (+0mm voor automatisatie, voor de tweede aanslag).

Handbediend niet mogelijk.

Scharnieren zijn voorgemonteerd.

 

Zoek je meer informatie over deze speciale systemen ?

(link naar MIBA 100R/100RS VERZWAARD RAILSYSTEEM in railsystemen)

Knoppen met alle railsystemen met link naar aparte technische beschrijving en technische tekeningen. MIBA 60, APO80+(R)+(S), APO100+(R)+(S), …

Ben je op zoek naar torsieveren in Beringen ? Link naar offerte en link naar blz in technische brochure

Wil je weten hoe de dorpel van je garage poort het best geïnstalleerd wordt ? Link naar blz in technische brochure

Wil je de beste prijzen weten van sectionale poorten ? Link naar offerte

Wil je je garage moderniseren ? Link naar offerte

Configureer je poort tot in de puntjes

In enkele kliks ontwerp je een beeld van je toekomstige poort. 

Dit kan met een foto van je eigen gevel of met een voorbeeldgevel van dit programma !

Bepaal je voorkeuren doorheen de configuratie, zo zie je snel het resultaat van je creativiteit !


Start poortconfigurator